Dvě prohry florbalistů Slavkova
nový příspěvek
Největší slabinou týmu je brankář a pan Šícha to určitě sám ví nejlépe jinak jim moc fandím
No když na tom tak vehementně trváte, tak snad přijdu... Mimochodem, ten můj příspěvek nebyl myšlený , ani nezní jako urážející - navíc je to pravda(alespoň v poslední době). Každopádně slavkovskému florbalu fandím - stejně jako jiným sportům a místním sportovcům.
Re: florbal - J.Z. (18:29 25.03.2010)
odpovědět
Nejde o to se do někoho svým příspěvkem trefovat,ale napsat nějaký rozumný příspěvek,jak jsi to udělal právě teď.Klobouk dolů!
Re: florbal - JN (19:17 25.03.2010)
odpovědět
Nechci aby to vypadalo, že si sypu popel na hlavu - jen jsem chtěl uvést věci na pravou míru. Každopádně vítám, že moje příspěvky vzbuzují jakékoliv emoce - a vzhledem k současné situaci je to u hráčů FBC nanejvýš pochopitelné. Jen opakuji - nechtěl jsem nikoho urazit, ani jsem se do nikoho nestrefoval a uznávám, mohl jsem si příspěvek odpustit, ale bylo to takříkajíc nahrání na smeč...
Co se dá dělat,v takovém sportu je potřeba i trochu štěstíčka a tentokrát bylo bohužel na straně Valtic.Příště se to může otočit.Držím palce a hlavně se nenechte jednou prohrou rozhodit.
Re: florbal - JN (22:11 24.03.2010)
odpovědět
kdyby jednou ;D
Re: florbal - FBC Sokol Slavkov (12:54 25.03.2010)
odpovědět
tak tě čekáme...přijď nám ukázat jak na to... PO a ČT od 19:30 v hale ZŠ Komenského ... rádi se přiučíme něčemu novému aby jsem neprohrávali, když víš jak na to
Re: florbal - zatýmflor. (15:49 25.03.2010)
odpovědět
Chlapi,nic si z JN nedělejte.
Cokoli napíše do kterékoli diskuze je ubohý.Co by jsme taky od ubožáka čekali.Fandím Vám a přeji mnoho zdaru v dalších zápasech.Vždyť reprezentujete Slavkov.
Re: florbal - zatýmflor. (07:19 25.03.2010)
odpovědět
Ty jsi velké tažné zvíře s velkými rohy,který umí jen v anonymmitě rýpat.Opravdu jsi borec!!!(nebo blbec)?
Dělej něco užitečnějšího!a pokud budeš mít čas,tak dojdi předvést,jak by jsi to hrál ty.
Re: florbal - gt (09:52 25.03.2010)
odpovědět
Také jsem si všimnul jeho ubohých názorů.
Zpět