Program kina JAS, duben–květen 2010

novynový příspěvek

závěr filmu - Alena Slezáková (10:20 01.05.2010) odpovedet odpovědět

Do slavkovského kina chodím ráda. Mám však jednu výhradu, na konci filmu si chci přešíst titulky se jmény autorů. Po poslední scéně se okamžitě zavírá opona a text přes vlnící se látku je často nečitelný. Tvůrci filmu si to nezaslouží.

Počet míst - Zuzka (13:21 16.04.2010) odpovedet odpovědět

Dobrý den. Mohl by mi někdo napsat kolik míst je v kině? Nedávno jsme o tom vedli debatu, tak by mě zajímalo kolik návštěvníků kino pojme. Jinak je super, že má město vlastní kino a program je poměrně aktuální. Např.Ženy v pokušení dává slavkovské kino (Slavkov cca 6000 obyvatel) jen o týden později jak město, kde žiji (cca 40000 obyvatel):).!

Re: Počet míst - B. Maleček (17:01 16.04.2010) odpovedet odpovědět

Od rekonstrukce v r. 1959 má kino kapacitu 300 míst.

Re: Počet míst - Zuzka (21:59 16.04.2010) odpovedet odpovědět

Děkuji, tak jsem to tipovala správně:)!

Zima - Eva Jachymiaková (07:26 27.01.2010) odpovedet odpovědět

Včera jsem byla po velmi dlouhé době v kině. Z filmu jsem nadšená, ale už méně z té zimy. Sedět dvě hodiny v kině a v zimě je prostě nemožné. Já věřím, že pro deset lidí se nevyplatí topit, ale buď se prostě musí trochu zatopit i pro těch pár lidí, kteří si koupili lístek a nebo to prostě úplně zavřete. Chraptím.....

Re: Zima - Aleš Šilhánek (10:02 24.02.2010) odpovedet odpovědět

Vážená paní, v kině se topí naprosto pravidelně, i když způsob elektrického vytápění je značně nákladný. Bohužel zastaralý stav topení nestačil kino vytopit v silných mrazech těch dnů, protože letos jde o extrémní klimatické podmínky. Je to velmi nepříjemné, ale momentálně nejsou prostředky na rekonstrukci zastaralého vytápění, která bude nevyhnutelná. Po pominutí mrazí je v kině již přijatelně. Děkuji za pochopení.

program kina - Hanka (15:06 20.12.2009) odpovedet odpovědět

Není zde aktuální program kina.Děkuji za nápravu.

Zajdeme si do kina? Smůla. Dnes je pohádka, pro změnu... - PAVEL (19:19 15.11.2009) odpovedet odpovědět

Jo, jo kino ve svém městě je super vec. Jen kdyby tam něco kloudného dávali... Na animovanou pohádku se s chutí podívám doma s dětmi. Nemusí to být žádný best of kousek. Jen něco normálního, alespoň v neděli.

Re: Zajdeme si do kina? Smůla. Dnes je pohádka, pro změnu... - La Fleur (06:43 11.12.2009) odpovedet odpovědět

Někdo jiný si může říct přesně opak. Ne všechny filmy vyhovují všem. To je snad normální ne? J8 si myslím, že ve slavkovském kině hrají dobře a filmy jsou celkem brzy po premiéře.

nostalgie - Tomáš (08:49 12.11.2009) odpovedet odpovědět

Byl jsem se podívat na výročí kina ve Slavkove, zrovna když promítaly Limonádový Limonádový Joe a musím říci že to byl jedinečný kulturní zážitek akorát mně zklamalo že na tenhle film přišlo 11lidí. A když jsem se dozvěděl že na druhy den budou promítat pohádky pro děti tak jsem si zazpomínal na krásná dětská léta.

nevím - fanoušek J. Deavera (07:26 20.10.2009) odpovedet odpovědět

Nevím, zda mi to uniklo, ale hrál se zde fil Andělé a Démoni?

Re: nevím - Eva (20:45 10.11.2009) odpovedet odpovědět

Ano, hráli. Nevím přesně kdy, možná červen - červenec.

nostalgie - Marie (18:15 17.10.2009) odpovedet odpovědět

Jsem moc ráda, že naše kino ještě funguje. Myslím, že ještě přijde čas, kdy se budou taková kina opravovat a tam, kde ho zrušili, toho budou litovat. Je to nádherná vzpomínka, chodila jsem tam jako mladší a vypadá pořád stejně. A sezení mi nevadí, pořád je to lepší, než ty strašné ceny, co chtějí v Brně za dobrá sedadla. Tak věřím, že to moje slavkovské kino bude ještě dlouho hrát.

kino - fanoušek (20:58 26.07.2009) odpovedet odpovědět

Slavkovský kino je super, ne jak všechny ty multikina, která jsou předražená, sezení se dá v pohodě přežít a rozhodně se vyhnete masám lidí, je to tu moc příjemné.

Líbáš jako Bůh - vévévé (13:46 15.04.2009) odpovedet odpovědět

Doporučuji, po shlédnutí v multi kině jdu znova, i za cenu ne příliš pohodlného sezení :-(

Program - roman (07:45 11.03.2009) odpovedet odpovědět

Ještě by nebylo špatný vědět jestli je nějakej film vysílán s dabingem. Nebo jsou všechny s tit.?

Re: Program - red (20:38 11.03.2009) odpovedet odpovědět

Pokud kliknete myší na název filmu, dozvíte se veškeré informace o filmu. A tudíž i to, jestli je s titulky nebo dabovaný.
zavřít

Předmět:
Jméno:
Zpráva:
  Tento validační kód
vepište do kolonky níže.
Validační kód:

Zpět

webdesign: Jaytech